måndag 22 mars 2010

Vårtecken 4 - Bloggträff och shoppingyra!


Snö!!?? Det är verkligen rena rama aprilvädret för i lördags var det vårvärme och sol och igår var det snöyra och idag sol och kallt. Om det är aprilväder i mars... får vi majväder i april då? Inte mig emot...
Ett vårtecken är det i alla fall. Man vet varken ut eller in!
Ett annat vårtecken är allt som nu kommer upp i tö... som den sönderklippta julgranen, utemöblerna och våra katters toabestyr... mindre fräscht, men gödslar gräsmattan så fint.



Läs mer om vårtecken hos Viveka på Humlegården - folk från hela sverige berättar om vårens framsteg. Ljuvlig läsning!

Ljuvligt för örat är ordet Bloggträff... vilket jag var på i helgen. Det är en härlig upplevelse att få träffa alla dessa människor bakom en massa bloggar som man besöker och som man till slut lär känna och bildar sig en uppfattning om. Att sedan få ett ansikte på alla underbara människor är hur kul som helst. Och det fick jag vara med om i lördags! Och ett premiäröppnande av Violas Gårdsbutik Romantiska ting. Vilken butik! Helt underbar!!


Bossgården i all prakt...

Viola har byggt upp sin butik som ett hem och det var nästan så att man inte ville kliva in och plocka bland sakerna. Vad skulle den som bodde där säga?? ... kändes det som. Men, det kom man snart över när man fick se alla fina saker. Vilket jobb hon har lagt ner!! Inte nog med att hon renoverat om sitt bostadshus (visserligen med hjälp av hantverkare, men ändå) så har hon inrett ytterligare ett "hem".
Jag är helt övertygad om Viola skulle tjäna storkovan om hon sålde lite av sin energi på flaska. Jag vet en som skulle köpa hela lagret - JAG!

Bjuder på lite bilder av vad dagen hade att erbjuda... se och njut!!














Många fler bilder har jag, men då det är människor med på bilderna och de inte vill bli publicerade (och det respekterar jag) så föreslår jag att ni beger er till Violas butik istället så ni får se helheten. Väl värd besöket - jag lovar!

Vad jag köpte visar jag en annan dag... Säger bara att det kunde blivit mycket mer.

Önskar er alla en bra start på veckan och tackar er för att ni förgyller mitt liv. TACK!

17 kommentarer:

  1. Ja, vilken härlig lördag det var - en riktig vårdag dessutom!

    Vilka härliga bilder du tog! Ja, det var så vackert alltsammans och inspirerande förstås!

    Så kul att träffas också!
    Ha en riktigt skön vecka nu och hoppas att snöeländet håller sej borta!
    Kramar
    Lisa

    SvaraRadera
  2. Vilken kombination med vår, bloggträff klart det resulterade i jättefina bilder.

    Ingela i Skåne

    SvaraRadera
  3. Hej! å så fina bilder du tog hos Violan, duktig du är. Visst var det en fin dag. Det var så kul att träffa så många trevliga människor. Ha det bar kram Christa

    SvaraRadera
  4. På vägen hem från Viola pratade vi om hur himlans många trevliga människor, det finns, som man inte har en aaning om! Men nu...Nu har jag träffat en helt gäng av dom! Va fina bilder du har tagit. Kul med dom på buffen!
    Ha en bra dag! Kram Åsa.

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    Ja, visst var det en härlig dag! Det är nästan så det känns lite tomt nu så här efteråt... Man har sett fram emot det här så mycket och nu är det slut... buhuu! Så vi får väl övertala Violan att göra om det här igen... tex när det blir 1-års-jubileum eller så...
    Men tyvärr hann man ju inte prata med alla som man vill iaf. Så det får vi ta igen nästa gång :)) Men det var en otrolig ljudnivå! ujujuj! Och härligt!
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  6. Hej, vad kul det var att träffa dig, visst var det roligt... och så himla inspirerande. gillar din sida hit kommer jag att återvända. Hälsar Jeanette

    SvaraRadera
  7. Ja, det var jätteskoj att träffa dig :(
    Synd att man inte kunde komma.
    Men jag får njuta av alla vackra bilder du tog.

    Brysselkex. (kakmonstret du vet)
    Salladen, frukten och inte minst de vackra kaffekopparna.

    Alla fina saker hon har i butiken. Eller ska jag säga hade?

    Ja det är synd man inte kunde komma. Men jag får ta igen det när vi kommer till stan nästa gång.
    Då ska jag fika med Violan i köket hihi.

    Vårtecken ja....
    Inga här. Inte ens kattskit.
    Men det snöar. har kommit 30 cm sen igår.
    Tung, våt, äcklig blötsnö...

    Men jag tittar på mina gula tulpaner hemma, de gula påskliljorna och de nervissnade amaryllisarna som nu åker ut och ner i källaren. den sista stängel blommade ut här i helgen....

    Sköt nu om dig och hälsa resten av familjen.
    Kramen Synnöve.

    SvaraRadera
  8. Det var jätteroligt att träffa dig igen! Bloggandet har inneburit så mycket mer än vad jag hade kunnat föreställa mig när jag började. Träffas IRL fanns absolut inte i mitt huvud, men det har blivit många vänner där ute i cyberspace och även i verkligheten Det känns sååååå bra!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Vilka fantastiska bilder (ja, utom en då....kan man ju vara utan....) och fina miljöer. Maten ser läcker ut! Kan gissa att det var en riktig succé!
    Agneta

    SvaraRadera
  10. Ja, att det är vår på gång är det ingen tvekan om, det du bl a visar på bild har jag nu några gånger fått under skorna! "Det som göms i snö kommer upp i tö" som det så vackert heter!
    Tittar in så här mitt i veckan för att se vad du har för dig för bus?
    Har en liten stund vid datorn idag, skulle egentligen jobbat, men eftersom jag är i "byggvängen" så blir det då och då små samordningsproblem. Jag skulle t ex kopplat in vatten idag, men inget material var på plats så då blir det lite "ledigt" istället!
    Ja, här på Södertörn utanför Stockholm skiner solen för fullt hoppas den gör det även hos dig!
    Ha det bäst kram ifrån Peter!

    SvaraRadera
  11. Hej igen! Ja, hoppas verkligen att det blir en bloggträff till:) Nu i efterhand så ångrar jag att man inte han prata med alla! Men huvudet var så fullt av intryck som behövde smältas!

    Jättekul att de dina fina foton, nu minns jag ännu mer och kakorna...mums!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  12. Ja, sån gödsel på gräsmattan har vi oxå gott om, har jag upptäckt. Grannen har typ MASSOR med katter, som har adopterat oss :)
    Det är mycket som kommer fram när snön försvinner.
    Jag hittade en yxa vid vägkanten, och det var INTE jag som hade glömt den, hehe.

    Vilka underbara bilder från Violans butik.
    Vi ska till Norrköping nästa torsdag, men tror tyvärr inte att vi skulle hinna ut dit.
    Det måste vi försöka, nästa gång vi åker upp.
    Är nyfiken på dina fynd.

    Kram Mari

    SvaraRadera
  13. Ja, du det är mycket som kommer fram nu...som har funnits gömt under snön! Men bara grönskan får lite fart blir det genast finare....och kanske...kanske att man borde städa lite!!!! Visst var det trevligt att ses! En fantastisk dag med en massa intryck! Vi får se till att ses lite oftare! Jag tycker bara att det är så synd att man inte har mer tid..... det är ju sååååå mycket man vill! Så enormt fina bilder du tog hos Viola...... vilket fotoöga du har!!!!! Kakorna är ju som ett konstverk!!!! Ha det så bra och hoppas att du hittar massor av "fynd" under snön! Stor Kram fr C

    SvaraRadera
  14. Visst var det så himla mysigt hos Violan, hoppas också snart att det blir en bloggträff igen för det var superkul!
    Ha en fin kväll!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  15. Hej !
    Tack för titten på vår blogg!
    Du har en fint hem med mycket inspirande bilder.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  16. Tack för alla goa ord, dom värmer vet du..nu väntar man bara på söndag då...och snö ska det bli..vad i helsike är det frågan om...tror aldrig det blir vår på allvar..syrran ringde från österlen ...satt mot en husvägg och drack vin ..nästan 15 grader...undrar om vi bor i samma land....:0) ha en skön fredag, KRAM

    SvaraRadera
  17. hej vännen
    sååå fina bilderna blev riktiga konstverk =) nu vill jag önska dig en skön helg och en glad påsk för nu sticker jag till min lilla stuga och bara andas ett tag...
    kramar pia

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails