onsdag 25 november 2009

Julklappstips 1 - för henne

Kära goa vänner!

Tack för era snälla ord om min nya blogg och tack för att ni följer med mig hit... Det gör mig väldigt glad!! Det är ju ni som gör bloggandet roligt!

Nu närmar sig julen och det är dags för julklappar och det är inte alltid lätt att veta vad man ska köpa. Idag ska jag ge er ett tips på julklapp till frun, fästmön, systern, mamma, väninnan eller varför inte till dig själv.

I somras var jag och barnen nere i Blekinge och hälsade på några riktigt goda vänner vi har där. Visst är det tråkigt att det ibland ska vara så lång väg till dem man verkligen vill umgås ofta med?? Önskar jag hade samma förmåga som de har i Harry Potter där de kan transferera sig med hjälp av pulver i en öppen spis eller ett föremål som t ex en gammal sko. Det sistnämnda har jag en hel del av så det vore inte dumt om de kom till användning...

Hur som helst, på vägen hem från Blekinge som tog vi vägen förbi Tingsryd och hälsade på bloggarnas ros - Annie från Annalunda. Dels ville jag ju träffa Annie, som jag kommit att se som en av mina käraste vänner, men naturligtvis ville jag ju se hennes lilla butik - Annalunda ting! Och den var precis lika underbar som innehavaren. Det fannns så mycket som jag ville ha.... och vilken service!! Dottern köpte en födelsdagspresent till hennes bästa vän - en oerhört fin kudde (som jag naturligtvis glömde ta kort på) som blev sååååå uppskattad. Annie slog in den med stor omsorg och det var ett vackert paket dottern kunde ge bort. Sådan service hittar man inte överallt.

Jag själv föll för en ring, en underbart vacker ring, som jag fullkomligt älskar. Den sitter så bra på fingret och jag njuter av att titta på den och känner mig så fin när jag bär den. Ringen är skapad av butiksinnehavaren själv, av en sked i gammalsilver, och jag rekommenderar den varmt som julklapp till någon som tycker om gamla saker av silver. Ringen andas Vintage, återbruk och silverkonst.

Se själva....





Jag kan lova att en julklapp som denna blir uppskattad! Så titta in i webbutiken Annalunda ting och shoppa loss!

Ha en underbar dag, trots allt det gråa!

10 kommentarer:

  1. Men...så roligt att "se" dig igen!!

    Hoppas att du mår bra/bättre nu och har fått rätt medicinering.?
    Jag har själv väldigt liknande erfarenheter som du, och problemet med sköldkörteln är ju att trots att ens värden ligger inom referenserna, så kan man må dåligt ändå.

    Ska bli kul att få följa din nya blogg - Lycka till!

    Varma hälsningar!

    SvaraRadera
  2. Hej Snuppa.
    Den butiken ska jag ta mig en titt i....
    Men innan dess så vill jag att du kikar in till mig om en stund. Håller på med ett inlägg nu...
    Där finner du en överraskning strax.
    Kram Synne.

    SvaraRadera
  3. Hejsan, tack för dina rara rader...värmer gott, här går det långsamt framåt men åt rätt håll,,,,,en ny blogg hos dig så spännande så det blir då att länka om förstår jag, ha det gott, kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag har många gånger varit inne och "tjuvkikat" på din gamla blogg utan att kommentera. Så det är väl dags nu! :) Tycker om att du skriver med en sådan värme och personlighet. Har själv problem med min sköldkörtel och gått upp mycket i vikt...
    Önskar dig all lycka med ig och din blogg. Ser framemot att få fortsätta ett läsa dina inlägg!

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag köpte också en så´n ring hos Annie när jag var där och hälsade på i september. Jag köpte den till mig själv och tänker på Annie när jag har den på mig. Nu får jag tänka på dig också. Ja, visst är de fina och ett så himla fiffigt sätt att återanvända gamla skedar på! Hon är fiffig den flickan.
    Kram Eva Linnea

    SvaraRadera
  6. ohhh ljuvlig ring, annie är verkligen en härlig tjej!
    må väl, varmkram lotten

    SvaraRadera
  7. Hej världens goaste Willewira!

    Du är ju bara så rar så jag blir alldeles rörd i hjärtat!!! Jag som skulle ha ringt till dig!!! Jag ska faktiskt erkänna att jag inte ens hunnit få någon mat i mig idag. Kan man leva bara på kaffe??? Miljoner pussar och kramar till dig kära vännen min - ringarna har varit slut ett tag nu så det är väl bäst att jag tillverkar några:)
    Vilka fanatstiskt underbara bilder!!!! Du kan du!!!! May I borrow?
    Pussokram

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Vad fint du har det i nya bloggen! Roligt att du är tillbaka, jag har saknat dej.
    Hoppas att du får en härlig första adventshelg!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  9. Hej gumman! Å stort grattis till allt det du redan åstadkommit på din resa till ett friskare liv. Tänk att man ska behöva stå på sig på det sättet - har oxå tradiga erfarenheter av just tjafs med läkare. Ja ja ..

    Men va kul med en ny blogg.
    Har själv haft det lite si o så med bloggandet, kikar in ofta men har inte hört av mig - fyamig.

    Ha en superfin helg!
    Kramar från Malin

    ps. 25kg ... är tamejfaan helt jädrans fantastiskt!!! Puss!

    SvaraRadera
  10. Jag vill till Annie jag med!!!!!! :)
    Ska följa dig, tror jag :)))
    kram
    ops! min utlottning väntar på dig, kom! ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails