måndag 31 maj 2010

Vårteckenfinal - Äntligen lite tid över!!

Det är så att jag skäms lite... men tiden har verkligen inte räckt till för bloggen. Jag har saknat att skriva och fotografera, men framför allt att besöka er därute. Ni är inte bortglömda om ni tror det - jag lovar!!Den senaste månaden har jag gått en smärt- och rehabkurs, gällande min fibromyalgi, som har varit mycket bra på många sätt. Dels har jag fått tänka till hur jag förhåller mig till min värk och hur jag låtit/låter den styra mitt liv. Men jag har också fått flera "nycklar" att använda mig av för att utvecklas och komma framåt i livet, att inte låta smärta och värk ta över. Gissa om det har tagit på krafterna!!! Helt plötsligt måste man ju tänka och ifrågasätta!! (Och det är jag ju inte van vid,* host host, blink*...)

Hur som helst så har jag fått ett nytänk. Inte så att jag var helt förstelnad innan, men nya tankar och idéer är inte att förkasta. Ibland behöver man sånt för att komma vidare. Nu ligger dock det stora arbetet framför mig - att bli "Smartare än smärtan"... (en slogan som en psykolog på kursen så gärna påpekade att han hittat på). Faktum är att det känns ganska spännande...Fast energi har den tagit, som sagt, och därav min frånvaro från bloggen. Jag har missat berätta om flera vårtecken (läs om alla härliga vårtecken i Sveriges avlånga land här, hos Viveka på Humlebacken)... syren, allium, döda rosor, dotterns födelsedag.., många händelser har passerat.Passerade ett dike gjorde jag igår, på väg till en husvisning (vars hus var helt underbart och satt myror i huvudet på oss...), och vet ni vad jag hittade?? Bulleblomster!!! Det är dööö-länge sen jag plockade några, och nästan lika länge sedan jag såg några. Detta ledde till att åkte jag tillbaka till diket idag och plockade mig en bukett. Nu står de så fint på köksbordet i den vackra porslinskannan jag köpte på vårmarknaden hos Björn och Marcus.
Visst är blommorna vackra!?Nu ska det inte dröja fyra veckor till nästa inlägg... om ni sen tar det som ett hot eller löfte står er helt fritt. *ler*

Önskar er en fortsatt solig vecka! Äntligen kanske det är lite sommar på gång...


6 kommentarer:

 1. Va kul att se att du är på banan igen. Hoppas du kan överlista smärtan med din listighet nu. Alltid bra att lära sig nya knep.
  Ha det gott!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Men visst är det smörbollar du plockat? FINA!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. vad fina blommor.vad skoj att du är på g igen.Önskar dej en fin kväll kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. bulleblomster, fniss sötnosen det var gulligt det! kan tänka mig att det är ett superjobb det du gör för att komma över din smärta vad skönt att du känner att du fått fler nycklar till det!
  må allra bäst, varmkram lotten

  SvaraRadera
 5. Hallå och godmorgon.
  Tänkte på dig i går faktiskt.
  Undrar vart du tagit vägen. Svaret fick jag nu på morgon.
  Så skönt. Tankeöverföring tror jag.

  Skönt om du kan mästa smärtorna och få nytänk. Skulle behöva det samma när det gäller min nacke.
  Ondare än någonsin.

  Ibland måste ting står tillbaka för andra viktigare ting och så var det i ditt fall. Hälsan är viktigast.

  Så gula blommor. Trodde det var smörblommor först, men så fel man tog. Vet du att bulleblomstern är en ranunkel?
  Nu vet du hihi.
  Ska se om det finns några här bort i vägen.

  Annars är allt bra. Vi väntar på ny bil...
  Den gamla har sagt upp sin anställning hihi.
  Den nya är inte helt klar ännu. Ny och ny då, men nyare i alla fall. Så man blir åkandes igen.

  Nu ska jag ut och njuta lite i solen. Det är så vackert så här på morgon. Daggen i gräset, fåglarna som sjunger och blommorna i äppleträdet som doftar gott.

  Ha en skön, solig varm dag nu.
  Kramen från mig.
  Synnöve.

  SvaraRadera
 6. Härliga blombilder.
  Ja, det är bra att det finns sådana där kurser. De skulle alla behöva gå på. ;-) Kram Stina

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails