onsdag 24 februari 2010

Ingen vila ingen ro....

Ibland blir man lovligt trött på Blogger... precis som jag nästan var färdig med inlägget så försvann nästan all text. *suck*
Alltså är det bara att börja om från början. JÄTTEKUL!

De senaste två veckorna har varit helt hysteriska... har inte hunnit någonting känns det som. Men, det är ju fel, för det har varit hur mycket som helst. Men tiden räcker inte till till allt som jag vill göra. Det är ett faktum. Jag hade nämligen satt som mål att göra två inlägg i veckan. För någon dagsbloggare kommer jag inte bli, såvida det inte hör till mitt jobb att skriva i bloggen, men två inlägg i veckan borde jag väl klara av. Men tji fick jag!

Nåja, huvudsaken är ju att jag lyckas åstadkomma ett och annat, eller hur?



Samtidigt är det flera roliga saker som tar min tid och en del av dem är riktigt spännande. Jag skulle så gärna vilja berätta, men jag ska hålla mig tills jag vet om det blir verklighet eller inte.
Nu blir ni nyfikna va??? *fniss*

Dessutom har jag sprungit på flera träffar gällande utredningen kring min fibromyalgi. I morse höll jag på att missa en av dem. Det var rena turen att jag tittade på pappret och insåg att jag hade 30 minuter på mig att äta frukost, klä mig och ta mig till stan. Jag lyckades!!! Men om den stressen är så bra för min värkande kropp är en annan femma.
Hur som helst ska denna utredning lära mig att hantera min värk så att jag kan få ett så normalt liv som möjligt, vilket är bra naturligtvis.


Utöver det är det ju sportlov och då har man barnen hemma som ska roas och aktiveras. Har ganska nyss kommit hem från simhallen där jag bevittnat barnen hoppa från femman. Förstår inte varifrån de fått sitt mod - hoppat från femman har jag aldrig vågat, inte ens som barn. Fast lite stolt blir man ju som mamma...

Men kan någon förklara för mig varför man känner sig som man sprungit ett maraton när man kommit hem från simhallen? Jag satt ju bara och drack kaffe och läste en bok?
Jag är helt klart färdig för sängen redan nu. Tror faktiskt jag ska ta med laptopen och en bra film och gå och lägga mig...



När det gäller mina inlägg ska jag försöka återkomma så snart jag kan med ett fylligare sådant. Tills dess bjuder jag på lite blommor som jag och Maken köpte till varandra på Alla hjärtans dag. Rosor, ranunkler och några kvistar syrénblommor.... så underbart vackert!!!




Önskar er allt gott!

Ps. Glöm inte köpa gummistövlar! Det ska bli töväder till helgen....

9 kommentarer:

  1. Du vet väl..om man säger A får man klämma fram ett B..jodå nu triggar du igång mig, blir så klart nyfiken sååååå...ljuvlig bukett, en sådan man blir så glad över, hoppas solen även lyst på dig idag, snart ses vi,

    kramen

    SvaraRadera
  2. Vilken oerhört vacker och romantisk bukett må jag säga.
    Jag har också haft problem med blogger idag, det gick inte att göra inlägg, och eftersom man inte är så haj på här med datorer så tror man ju att det är man själv som gör något fel.
    Ja, nyfiken blev jag allt också, vad kan det nu vara du hittat på??
    Ha ett fortsatt härligt lov och lycka till med din utredning.
    //Camilla

    SvaraRadera
  3. Vackrare bukett får man leta efter!

    SvaraRadera
  4. hej
    åhh vilken bukett...underbart att titta på. vad nyfiken man blir nu då =) de blir nog både gummistövlar och kanot om de ska bli töväder =)
    kramar pia

    SvaraRadera
  5. Hmm, nyfikenheten far runt som en gummiboll. Vad är det som ska ske?
    Jag ska iallafall snart sitta på hästryggen igen. Det pirrar kan jag säga hihi....

    Vackra blommor du visar.
    Härliga färger.
    Jag fick köpa en vacker bukett tulpaner igår. Vi firade vår bröllopsdag. Så nu står det tulpaner överallat. inte som i fjor då jag fick 13 buketter hihi...
    Nu var det lite färre. Men de är vackra.

    Nu ska jag ta mod till mig och slå en signal till tandläkaren igen. Har ont som bara det...
    Kramen på dig.
    Synnöve.

    SvaraRadera
  6. Ja ibland är det ju så att man inte hinner med allt man vill göra...Men du vilken underbar bukett, en riktig humörhöjare:)

    Ha en fin dag!
    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  7. Ja, nu kommer Lilla Kullan in och osar här.:-)
    Härliga bilder av en vacker bukett. Nu tar du hand om dig sötnos. Hör du det? Du ska vara rädd om dig så att det kan bli lite bättre kanske. Åtminstone till våren, om vi inte ska behöva simma då vill säga. Man börjar ju undra.

    Puss och Kram

    På tal om Blogger. Joo, man blir riktigt förbaskad ibland.

    SvaraRadera
  8. Var inte det här ett fylligt inlägg? Det måste jag nog kalla det trots allt!
    Blir glad att få en rad ifrån dig, känns som om den gamla goda "bloggtiden" börjar återkomma eller annars är det vårljuset som gör folk lite mer kommentarsbenägna!
    I vilket fall som helst så önskar jag dig en riktigt fin och trevlig helg!
    Kram ifrån Peter!

    SvaraRadera
  9. Hej Willewira!

    Vad spännande med ditt projekt, jag blir riktigt nyfiken! Här har vi också haft sportlov så det har blivit många aktiviteter om dagarna. Ska bli riktigt skön när det är vardag igen *skrattar*.

    Vilken underbart romantisk bukett! Ljuvlig och underbara bilder!

    Hoppas det går bra med utredning och att du får känna dig pigg. Kan tänka mig att detta väder inte är det bästa!

    Många kramar
    Karin

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails